Melyik böngésző jobb?
Figyelt kérdés
Google chrome vagy a mozzila firefox?
vagy ki melyiket szereti?
2009. okt. 17. 10:32
1/16 anonim válasza:
Ki melyiket szereti
Szerintem a Mozilla Firefox a jobb
2/16 anonim válasza:
Én is a Firefoxot szeretem jobban.
3/16 anonim válasza:
a google chrome sokkal gyorsabb
5/16 anonim válasza:
Firefoxot szeretem, és használom.
Igaz, hogy sok memóriát használ, de ha egy kicsit megbuherálod akkor tálcára helyezéskor negyedére csökken.
Google Chrome
Szerintem ez jobb, egy ideig ezt használtam mikor összeomlott a Firefoxom aztán visszatértem Firefoxhoz.
6/16 A kérdező kommentje:
Biztonságilag melyik a jobb?
2009. okt. 17. 16:15
7/16 anonim válasza:
firefox
Ezt használom,de nem néha elégé fagy..Nem valami jó ebből a szempontból.
8/16 anonim válasza:
9/16 anonim válasza:
firefox.
Nem véletlenül van az, hogy a profi webbuilderek firefox alatt fejlesztenek.
10/16 anonim válasza:
Firefox se éppen a korrektség csúcsa. Letiltotta a Microsoft bővitményeket és kiegészítőket "biztonsági okokból". Csakhogy ezt már javította Microsoft. De a felhasználókat a kutya se kérdezte, mit akarnak? Ezek után Google Chrome-t fogok használni, utálom az ilyen üzleti piszkoskodást a gyanútlan felhasználók rovására!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!