Szerintetek melyik a jobb böngésző a Firefox vagy a Google Chrome?
Én a Firefoxot ajánlanám:) én is azt használok és nagyon bejön nekem..próbáld ki...
ja meg sok helyt olvastam hogy ajánlott böngésző a Mozilla Firefox
Firefoxot használok, mert van sok hasznos kiegészítője.
A Google Chrome elég fapados, csak a cég miatt ismert, amúgy nem menne semmire. Esetleg gyenge gépeken használnám.
FFet használtam régebben, aztán amikor kijött a chrome, akkor letöltöttem kipróbálásra. aztán azóta ezt használom.
jó multkor volt itt egy link (hwsw.hu-s) a böngészőket hasonlítottak össze, és ott a chrome nyert.
Chrome
mert:
Egyszerű.
Gyors.
Nem kell mindíg a kezdőlapra menni ha keresni akarok.
Szerintem egy böngésző böngészésre való nem arra hogy telepakoljuk mindenféle hülyeséggel.
Én a Firefox-ot ajánlom mert:
csökkenteni lehet a memóriaigényt; gyorsítani lehet a reagálási időt; gyorsítani lehet a letöltést, feltöltést.
Előbb említett tulajdonságok megvalósításához olvasd el ezeket:
MEGJEGYZÉS: ne zavarjon, hogy az oldal Windows 7-es mert(a Firefox trükkök)működik minden operációs rendszer alatt! Ezen trükkök megvalósításához NEM kell informatikai képzés CSAK nagyon figyelj a leírásra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!