Max Payne 3 vagy Serious Sam 3 BFE? :D Melyik a jobb játék?
Figyelt kérdés
Melyiket érdemesebb megvenni?2013. jún. 30. 15:13
1/9 anonim válasza:
Max Payne3-at, mert az komolyabb hangvételű játék.
Serious Sam 3-at, mert az gőzt kiereszteni jó.
2/9 anonim válasza:
Max Payne 3. Mindkettő megvan, SS3-nál a hajamat tépem olyan bugok vannak. Iszonyúan rontja a játékélményt. Mondjuk ha nem ~4 dollár lett volna az összes SS, meg se veszem szerintem.
3/9 A kérdező kommentje:
6ezer Ft mindkettő gém a média marktba. Akkor Max payne 3-ra voksolsz?:D
2013. jún. 30. 15:43
4/9 anonim válasza:
Én igen (#1 voltam), magamnak azt venném. Ha SS3-ra vágysz, akkor meg rendeld meg CDGalaxisból, ott csak 3 ezer...
5/9 anonim válasza:
Vegyél amazonon steam kulcsot... Júl. 4-től 9.99$ lesz a steam-es Max Payne 3. Erre sajnos még rájön 80 cent adó, de így is 10.79$ -> ~2200 huf.
6/9 anonim válasza:
Előző: ez az infó honnan van? Tán akkortól kezdődik a Summer Sale? Szegény pénztárcám, retteghet...
7/9 anonim válasza:
Elvileg már a mai napon elkezdődött, de vannak akciók amik csak később lesznek.
Itt van, hogy mikortól mi hogy. :)
8/9 anonim válasza:
Előzőhöz hozzátenném, hogy elég sok csak amazonról tölthető le, nem steam kulcsot ad, úgyhogy oda kell figyelni mit vesz az ember.
9/9 anonim válasza:
Bocs, félreértettelek, azt hittem Steam sale kezdődik ekkortól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!