Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Szerintetek melyik a jobb a...

Gamegép kérdése:

Szerintetek melyik a jobb a GTA IV vagy saints row the third? Melyik a jobb grafikáju? És melyik az izgalmasabb játék? Melyik be van több fegyver? Melyik az életüb? xd?

Figyelt kérdés

#jobb a GTA IV vagy saints row the third?
2013. máj. 22. 07:33
 1/2 anonim válasza:
Gondolom vártál a válaszra eleget... :D Grafikában a Sints Row 3 egy picit jobb, de ha nézzk az optimalizáltságot is, a a GTA 5 valahol a béka segge alatt van ilyen téren. Izgalmasabb játék melyik? Ez attól függ, hogy melyiket kedveled jobban. A beteg őrült vicces játékot, vagy a komoly játékokat. A Saints Row 3ban van több fegyver. Van egy kb. másfél méteres óriás dildó, amivel csapkodhatod az embereket xD, meg egy olyan fegyver, ami polipokat lő ki, és ha mondjuk rálövöd egy rendőrre, akkor az a többi rendőrt fogja támadni. Egyértelműen a GTA 4 az élethűbb. Realisztikusabb autó irányítás, nem regenerálódsz csak úgy random, fedezékek mögé tudsz bújni, nincs végtelen lőszered, nem tudsz örökké sprintelni, nem tudsz pankrációs mozdulatokkal leütni embereket... Stb. Mind a kettőnek megvannak a saját maga előnyei. Engem mind a 2 ugyanúgy letud kötni.
2013. júl. 23. 23:41
 2/2 anonim válasza:
nah el is írtam az elején. GTA 5-t írtam GTA 4 helyett. xD
2013. júl. 23. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!