Windows 7 telepítése xp helyére?
Amik készen állnak:
DVD-n Win7
Újraindítom (XP-m van), és megnyomom az F11-t hogy bootoljam a DVD lemezt. De elfeketedik és elindul a Windows XP újra.
Mi lehet a probléma?
Már 2 éve szarakodok az egésszel.
"Kibontottam az ISO fájlt, és DVD-re írtam Nero expressel csak úgy."
Mármint az ISO fájlban lévő fájlokat kimásoltad és csak úgy kiírtad a fájlokat? Az nem jó. A Nero Expressben is van CD-kép felírása. Annál tallózd be magát az ISO fájlt, és úgy írd ki.
itt le van írva a telepítés menete lépésről lépésre.
Amúgy az mit jelent hogy: "Kibontottam az ISO fájlt, és DVD-re írtam Nero expressel csak úgy"?
nem kellett volna kibontanod semmit. A Nero-ban ki kellett volna választanod a CD/DVD képfájl kiírását , mivel az ISO egy képfájl. A többit a Nero elintézte volna magának.
Azt ajánlom ne pazarold az egyszer írható DVD lemezeket próbálkozásra , hanem vegyél egy újraírható (többször írható) DVD lemezt és arra írj.
Itt egy video a képfájl kiírása menetéről: http://www.youtube.com/watch?v=VHlAJHoPBlw
Ha az iso -t előtte kibontod és csak a fájlokat írod fel, az öngól, mivel akkor lemez boot szektora nem megy át. Mindenképp CD kép felírás funkcióval kell.
De két éve már meg kellett volna kérni valami hozzáértő ismerősödet, hogy mutassa meg. Néha meg kell fizetni a tanulópénzt, akár tetszik akár nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!