Miért nem jó a Sims3?
Figyelt kérdés
Leszedtem az alapot és az összes kieg.-et. Eddig akárhányszor felraktam (games4theworld) alapján, mindig működött egy darabig aztán "A Sims3 működése leállt."...most van ez is. A gépem elbírná...úgyhogy nem értem. Szóval, valaki, aki szintén leszedte és fel tudta tenni az összes kieg.-el együtt úgy, hogy működik....azt nagyon szépen kérem, hogy írja le nekem szóról-szóra, hogy hogyan kell..mert már nekem nincs ötletem hogy hogyan kéne. Örök hálám érte. Köszönöm! :)2013. jún. 29. 09:34
1/2 anonim válasza:
Tört? Nekem még a Világ körülnél volt tört ott nálam is kiírta néha ezt. Én elmentem a Tescoba és megvettem az akkori legújabb kiegészítőt azt feltelepítettem, aztán mögé töltögettem le a többit. Ergo az én szemszögemből nézve megveszed a legújabbat oszt annyi ennél jobb ötletem nincs
2/2 anonim válasza:
nekem van rá 1 jó módszerem (és basszus beválik) ugye inditopanelnél idítás után kiírja, még mielőtt besötétül a képernyő x-eld ki :D nekem úgy ment
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!