Miért csinálja ezt a Sims3?
Figyelt kérdés
Letöltöttem az alapjátékot és az összes kiegészítőt is (games4theworld.org oldalról), úgy telepítettem és crackeltem, ahogy kell. Működik is, el is indul...már a háztartás része is bejön, de amikor a ruhákhoz térek, állandóan kilép azzal a szöveggel, hogy "A sims3 működése leállt.". Szerintem ez a baja, de nem vagyok benne biztos. Ötletek? Kösziii2013. jún. 27. 17:13
1/2 anonim válasza:
A sims 3 nagy lehúzós játék és ennek megfelelően igen jól védik. A kiegészítők, az új részek komoly pénzt hoznak az EAnak, már undorító a kapzsiság. A törések nem mindig jók, mást nem tudok mondani, meg kell venni a játékot pénzért, esetleg nem mindet, mert gyenge gép azt nem is bírja.
Fene sem ismeri a crackeket, eredeti, ez a megoldás, vagy játssz kevesebb játékkal.
2/2 Matteh1995 válasza:
Próbálj meg az utóljára feltelepített kiegészítőhöz crack-et letölteni másikat. Ez is szokott gond lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!