Valaki tud lövöldözős játékokat ajánlani PC-re? (COD, MOH, GTA-t ne! )?
Figyelt kérdés
A játékélmény a fontos nem a grafika(de 1995 fölött legyen a kiadási év). Ne legyen nagyon nagy a gépigénye!
Lehet Fantasy és "történelmi" is.
2009. okt. 14. 20:32
2/13 A kérdező kommentje:
kösz már játszottam vele! más?
2009. okt. 14. 20:44
6/13 anonim válasza:
F.E.A.R. 1-2 érdemes kipróbálni
7/13 A kérdező kommentje:
kösz a válaszokat! Majd kipróbálom őket!
2009. okt. 15. 13:06
8/13 anonim válasza:
innen válogass! ez jelenleg az utolsó 113. oldal, de lapozhatsz vissza is.
9/13 A kérdező kommentje:
Kösz de, a Sniper Elite nem tetszik, Az Unreal tournamenttel játszottam, A Deus Ex 1 túl régi, az a fórum meg nem jön be! A Codename:Outbrake mennyire jó játék?
2009. okt. 17. 11:36
10/13 anonim válasza:
a grafikája eléggé régi, kicsit nehéz, cheatek nem nagyon vannak hozzá, azért nehéz
ha végigviszed, le a kalappal előtted, nekem csak a 7-dik szintig sikerült eljutni
a Deus Ex 1 attól még jó játék, töltsd le a magyarítását, és megérted a történetét, 5x vittem végig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!