Nem ciki az ha valaki windows xp-t használ?
Figyelt kérdés
Ugye már ki jött a 8 is. Ti mit gondoltok erről az egészről?
Köszi a választ! :D
2013. jún. 26. 20:18
11/22 anonim 

válasza:

A XP a legbarátságosabb és legnyugisabban használható MS rendszer, rengetegen fogják még sokáig használni, ahogy én is :)
12/22 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! :D
2013. jún. 27. 22:58
13/22 td95 

válasza:

Nem ciki. Én azt használnám szívem szerint, csak a laptopom nem támogatja. :(
14/22 anonim válasza:
Ne is haragudj de az emberiség 40% xp-t használ!Akkor szerintem pár milliárd ember csaknem ciki?Vagy mégis.Amúgy windows 7 egy nagy ... .A windows 8 pedig hát jól összeállították.Az egy nagyon jó kis program.
15/22 anonim 

válasza:

Windows 8 nem program,hanem operációs rendszer,és eddigi windowsok között részemről egyik leggagyibb a fapados és csempés külsejével...
16/22 anonim 

válasza:

Csak halkan jegyzem meg, hogy az operációs rendszer is egy program. :)
17/22 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat xd
2013. jún. 30. 16:44
18/22 anonim válasza:
Én is azt használok de azt írja ki előfordulhat, hogy szoftverhamisítás áldozatává vált mit tegyek? Amúgy töb mint negyven %
19/22 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! A kérdést szerintem ird ki :D
2013. júl. 6. 22:52
20/22 anonim válasza:
Én is azt használok az egyik gépemen, részben azért mert win7et nem bírna el, részben pedig mert sok játék nem win7 kompatibilis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!