Ma már ciki a Windows XP?
Figyelt kérdés
Ha pl egy ma készült videóban meglátod hogy windows xp operációs rendszer van a gépén az ciki?2012. ápr. 10. 14:08
2/25 anonim válasza:
Miért lenne ciki? Az én gépemen is XP fut és nem tartom cikinek, sőt! Nagyon meg vagyok vele elégedve.
3/25 anonim válasza:
Szerintem nem ciki.
Attól függ, milyen a géped.
Hogyha olyan, hogy simán elvinné a win 7-et, de mégis xp-d van, akkor kicikizhetnek, "hogy még mindig xp-je van!"
De egy gyengébb gépnél, amelyik nem nagyon bírná el, ott nem ciki.
4/25 anonim válasza:
Mért lenne ciki?
Nekem bírja a gép a windows7-et. Most mégis XP-t használok mert az, hogy egy töredezettség-mentesítéstől meghal a rendszer... azért az durva. Az xp nek meg semmi baja tőle...
Meg mindenkinek más tetszik, van akinek a win7 van akinek az xp....
5/25 anonim válasza:
Én már évek óta xp-t használok és haveromnál win7 van és rühellem! Nekem az xp a legjobb oprendszer!
6/25 Guhax válasza:
amugy szerintem xp azért jó mert azt már nagoyn full jól megcsinálták szoval nem ciki meg majd 6 év mulva már retró lessz :D
7/25 anonim válasza:
Miért, a win 7 nincs jól kidolgozva?
Szerintem win 7 szebb az xp-nél.
De kinek melyik tetszik jobban :)
Tiszteletben tartom azokat is, akik szerint az xp jobb.
8/25 anonim válasza:
Hát én MAC Os X-et használok de mivel már eléggé haldoklik a macbookom ezért win 7-es laptopot vettem de sok ismerősöm xp-t használ és szerintem nem ciki(mondjuk nekem nem jön be annyira az xp de ez az én véleményem)
9/25 anonim válasza:
nem ciki, van olyan game, ami csak XP-n fut el, nekem is az van. főleg, hogy van oan game, aminek nagyobb RAM kell, ha win 7 ed van. tehát: olyan játékok is vannak, amiknek a win XP alatt kisebb RAM kell, mint win7 alatt. AMUGY ÉN IS UTÁLOM A WIN 7 ET
10/25 anonim válasza:
2 év múlva nem lesz támogatása az xp-nek úgyhogy szépen lassan lehet megválni a windows xp-től: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!