Ha elég jó a gép a Windows 7-hez, akkor ciki, de ezt egy online videóban senki sem látja, de egy online videóban alapból nem néz ki túl szépen már az xp.
2012. ápr. 11. 17:21
12/25 anonim válasza:
Mármint azt nem ltája, hogy a gépet lakalmas lenne jobb operációs rendszer futtatására is.
2012. ápr. 11. 17:24
13/25 anonim válasza:
Javítva:
Mármint azt nem látja, hogy a gép alkalmas lenne jobb operációs rendszer futtatására is.
2012. ápr. 11. 17:24
14/25 anonim válasza:
Nekem Xp-m van de szeretem rá Win7-es témát és új nézz ki mintha az lenne és mindenki azt hiszi!
2012. ápr. 11. 17:49
15/25 anonim válasza:
Előző kommentező: Közeleg a Windows XP halála
ezt azért írták, mert már nem fog az XP -hez frissítési támogatás készülni..!
nekem 2ÉVE nem frissíti magáz az XP-m, és semmi baja nincs.!!!
2012. ápr. 11. 19:56
16/25 anonim válasza:
#14. vok!
Tudom hogy közeleg de engem ez nem igazán tud érdekelni mert az a baj hogy a gépemen nem fut a Win7 mert nem bírja!
Mert csak egy AMD Sepron Processzor 2600+ dobog benne meg 1Gb ram! És maga a gépem 7 éves lesz szeptemberben!
2012. ápr. 11. 19:59
17/25 anonim válasza:
nekem az xp sose hal meg. Ameddig bírja azt fogom használni :)
2012. ápr. 11. 20:03
18/25 anonim válasza:
#14. vok!
Egyetértek veled mindig is az Xp lesz a leghíresebb oprendszer! Nekem az a legjobb a Win7-et rühelem!
2012. ápr. 11. 20:05
19/25 anonim válasza:
Én is XP - rendszert használok és a ( TV studiókban is XP rendszert használnak ) .Nem ciki az XP .Amíg lehet csakis ezt fogom használni ugyhogy nem vagy egyedül !
-Alex-
2012. ápr. 11. 22:32
20/25 anonim válasza:
A Windows 7 után messze az xp a második legjobb, a véleményem szerint. Akinek a gépe lassabb, és nem bírja a 7-et, annak tényleg jó az xp. Amióta ki lett adva a Windows 7, azt használom. Persze ez egyéni, mert valaki játszik, és van olyan játék, ami nem fut rajta. A vistát annak idején ki sem próbáltam, mert annyiszor hallottam, hogy rossz, és azóta sem próbáltam még ki, de a Windows 7-et azt tudom ajánlani, de csak 2 GB RAM, és 3 Ghz processor fölött.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!