A napokban újratelepítettem a rendszeremet egy SSD-re, így a szokásos rendszermódosításokat elvégeztem (insexelés kikapcsolása, virtuális memória megnyesése, fetch és superfetch és töredezettségmentesítő kikapcsolása). Mostanában viszont arra lettem figyelmes, hogy igencsak megnőtt a processzorhasználat, a Core Meter program két vagy három szálat a rendszer akkor is használ, ha a sima asztalon kívül semmi nincs megnyitva. A gépemben egy Intel i7 3770K proci van, mellé 16GB RAM, ami bőségesen elég mindenre, így furcsálltam a dolgot. Sem a Windows feladatkezelője, sem a Processor Explorer nem mutatott extra erőforrás-zabáló programot. Ekkor megpróbáltam kikapcsolni a Windows 7 AERO felületét, és a puritán felülettel megszűnt az alapjárati procihasználat. Valaki találkozott már ilyennel, esetleg van ötlete, hogy miért nyúzza az AERO a processzort?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!