Érdemes most megvenni az F1 2012-t vagy a Battlefield 3-at?
Figyelt kérdés
Nemsokára jön a BF4 de a 2013-as Forma 1-es játékról nem tudni semmit.Multizni mind a kettővel csak eredetivel lehet.2013. jún. 20. 18:51
1/4 anonim válasza:
rendeld elő az újakat szerintem.
3/4 anonim válasza:
Én a BF3-at 18.-án vettem meg és tudom, hogy jönni fog a 4, de nem gátolt meg :) Én azért vettem meg, mert SZERINTEM érdemes megvenni. Azt, hogy neked érdemes-e, azt neked kell eldönteni.A BF 3-al játszhatsz már most, a 4-re pedig várni kell állítólag Októberig, vagy Novemberig. Ha ez tényleg így van és megengedheted magadnak, akkor simán vedd meg a 3-at, a 4-re pedig gyűjtesz addig. Én a sima BF3-at 5000-ért vettem Camponában az 576-ban, a BF4 meg ha jól tudom 10.500, ha előrendeled.
4/4 anonim válasza:
Szerintem érdemes megvenni.A BF4 még nagyon messze van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!