Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Win 8 Produkt key Segítséget...

Eccsike79 kérdése:

Win 8 Produkt key Segítséget kérném az alábbi probléma megoldására. Windows 8 aktiváláshoz Produkt key-t kér. Hol találom?

Figyelt kérdés
Gyári rajta a Win 8, de törölve lett majd vissza állítva. (nincs matrica, lemez stb... amin le lenne írva)

#Windows 8 #Produkt-key
2013. jún. 20. 18:26
 1/7 anonim ***** válasza:

Hát törlés előtt meg kellett volna nézni.

Amúgy miről telepítetted vissza, ha nincs se lemez, se semmi?

Ha gyárilag telepítve volt rá és jogtiszta, akkor lennie kellene recovery partíciónak, viszont ha arról tetted most vissza, akkor az aktiválva van...

2013. jún. 20. 18:28
 2/7 A kérdező kommentje:
vissza küldtem a gépet javításra és ott rakták vissza rá a Win8-at. Velük nehéz a kommunikáció német cég és még magyarul is nehéz megértenem egy informatikust, nem hogy németül. Ötlet?
2013. jún. 20. 20:20
 3/7 anonim ***** válasza:

Hát így nem lehet megoldani.

Keress valakit aki tud németül és segít megírni egy mailt nekik, szerintem amúgy nem jogtiszta az a windows, ezért nincs kulcsod hozzá.

2013. jún. 20. 20:55
 4/7 A kérdező kommentje:

Gyári dell gép gyári Win8 al. Nincs dokumentáció a Produkt keyröl, csak a Biosban van. Windows 8 Product Key Viewer 2 kódot ad, de mind a kettőre ugyan azt írja (nem jó)

Másoknak ez talán segít:

[link]

2013. jún. 21. 11:30
 5/7 A kérdező kommentje:
Akkor a kérdés másként: Hogy tudom a BIOSból elöszedni a Produkt Keyt, (ha NEM a fenti programmal)?????
2013. jún. 21. 13:27
 6/7 anonim ***** válasza:

Úha ez így eléggé komplikált.

BIOSból nem tudom, hogy lehet előszedni serialt, még sosem próbáltam.

De tuti nincs COA matrica a gépen sehol? hátoldal, akku alatt?

Nekem is dellem van és az akku alá tették, hogy ne kopjon.

2013. jún. 21. 18:16
 7/7 anonim válasza:

a gép alján sincs ?

ha pedig csalás is megteszi ,nekem úgy van ,hogy a KMSpico fenn van,az meg teszi a dolgát.Letöltöd,elinditod és oké minden.Generál magának kódot,frissitések ugyan úgy elérhetők...Mintha normális kódod lenne :) remélem tudtam segiteni

2013. júl. 23. 01:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!