Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows 7 aktiválási probléma,...

MaXXeGee kérdése:

Windows 7 aktiválási probléma, daz féle loaderrel?

Figyelt kérdés

Sziasztok, lenne egy kis gondom a Win7 ultimate aktiválásával ... DAZ féle loader (v2.2.1) Hp pavilion g7-es laptopon telepítettem a win7-et aktiváláskor pedig kapok egy "hibaüzenetet" Unsupported partition table"... Mi az amit elronthattam? Zsír új a gép, most tettem rá elsőre rendszert. (freedos-al adták)

Így nem tudom aktiválni, mi a megoldása a dolognak?

Előre is köszi a válaszokat!!

2013. jún. 13. 20:09
 1/2 coopper ***** válasza:

Szia.

Freedost rajta hagytad ?

Keress valamilyen particiós tábla kezelő progit.

A hiren boot CD-n találsz egy párat : [link]

(V9.9-es javaslom, azon még minden program rendesen "fut"). (Ranis partició managert ajánlom. Kicsi könnyű használni.)

Gyaluld le vele üresre a particiós táblát. 1 sor legyen benne az is unused legyen.

Aztán rakd újra a rendszert és próbálkozz.

Elvileg a win7-nek kell egy rejtett 100 megás partició, ahol az inditási és aktiválási információkat tárolja.

Sok sikert.

Üdv.

2013. jún. 13. 21:09
 2/2 anonim válasza:
Szia! Én is így jártam egy HP laptoppal. A következő volt nálam a probléma. A biosban a boot sorrend megadásánál két fajta boot sorrend adható meg. Az egyik az UEFI boot sorrend a másik a legancy boot sorrend. Nálam az UEFI sorrendnél nem a IObootmanager volt az első ezért a win 7 telepítésnél nem csak egy 100 MB-os rejtett particiót csinált hanem mégy egy 128 MB-t. Ezért nem indult a loader mert ennek a második rejtett particiónak nem megfelelő a particiós táblakiosztása. Miután a beállítottam az előbb leírt sorrendet és ujratelepítettem az Op rendszert már csak egy szokványos 100MB-os rejtett particiót csinált no meg persze amit megadtam neki. Miután feltelepedett az op rendszer simán ment a loaderrel az aktiválás.
2014. jan. 13. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!