Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem tudok tekkitezni?

Miért nem tudok tekkitezni?

Figyelt kérdés
A minecraftomhoz (Launcher by AnjoCaido) letöltöttem a technik launchert, lefuttattam, elindult és kb másfél óráig rendesen működött... Utána újraindítottam a gépet és amikor elindítottam volna a "MOJANG" logo után becrash-elt és ezt írta ki: 41 mods loaded: *felsorolva az összes mod* stb.. stb... ahányszor el akartam indítani ugyanze volt... a launchert is próbáltam újra futtatni de semmi... a modok közül is válogattam, ami nem kellett kitöröltem, lementem egészen 34-ig, és még ott sem indult el... mi lehet a baja?

2013. jún. 18. 21:44
 1/2 sasikaa ***** válasza:
A hibaüzenet után lehet megállapítani. Van hogy egyszerű id crash, vagy nem elég a memória a minecraft tekkithez. Java-t frissítsd le. Próbáld meg kitörölni a technic launcher-ben jelölt helyről mindent, és lefutattni újra. Hátha felfrissíti magát, és megy.
2013. jún. 19. 17:16
 2/2 A kérdező kommentje:
Frissítettem a Java-t, és újrafuttattam a launchert és most működik! Köszi a segítséget!
2013. jún. 19. 21:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!