CorelDraw-ban segítene Valaki?
Sziasztok!
Sajnos megakadtam CorelDraw-ban. Youtube-on már néztem videókat az objektumok színnel való kitöltéséről, de nekem mégis problémám akadt vele. (Túl amatőr vagyok.)
Több helyen helyesen működik a kitöltés, tehát csak azt a körülzárt terültet színezi be, amire kattintok. Máskor viszont nem csak az adott terültet, hanem a körülötte lévő objektumokat is. A festék nem tud "kifolyni", mint Paint-ben, mivel körülzárt alakzatokról van szó. Olyan, mintha összefűzné az objektumokat. Hogyan lehetne ezeket különálló objektumokká alakítani? Mellékelek két képet, amiről könnyebben megérthető a bajom. :) Köszönök szépen előre is minden segítséget!
Szia.
Nézd meg azt, hogy nincs-e véletlenűl csoportba foglalva a kiválasztott objektum (szerintem ez az eset áll fent).
Amikor kiválasztod az objektumot (és az egy csoport) akkor előtte azt még "szét" kell bontani, aztán pedig a csoportból újra kiválasztani egy objektumot és azt szinezni.
Csoportositás : CTRL + G billentyű vagy Arrange menű - Group menüpont.
Csoportbontás : CTRL + U billentyű vagy Arrange menű - Ungrup menüpont.
Csak akkor működik, ha van kijelölve objektum.
Sok sikert.
Üdv.
Ja és még valami.
A szin kitöltés az általad jelölt ikon alatt van 12-vel. alulról a második ikon.
Elvileg az is jó amit használsz, csak azzal figurázni is lehet, és valószinűleg ezért is teszi teljesen egyszinűvé a hátsó kereket.
használd a másik színkitöltő tool-t
UI:/Laci bácsi/ XD
Sziasztok!
Sajnos még nem oldódott meg. Az objektumok nincsenek összefűzve, a másik kitöltő pedig nem engedi a kitöltést. :(
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!