Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Corel Draw nak keresek alterna...

Bandyta007 kérdése:

Corel Draw nak keresek alternativajat Linuxra?

Figyelt kérdés
Talaltam hasonlo programokat de szamomra nelkulozhetetlen funkciok hianyoznak.Pl szoktam belepojegyeket nyomtatni bulikra stb.Egyszeru kis vacakok de sorszamot kell rakni rajuk es eddig csak a corel tudta ezt a Print Merge funkcioval es a Print preview funkciojahoz hasonlot sem talaltam.Ha valaki ismer olyan programot ami megoldja ezeket kerem szoljon nagyon FONTOS

#linux #CorelDRAW #előnézet #print merge #sorszamozas #print design #print layout #nyomtatasi kep
2013. febr. 6. 17:45
 1/2 Regisztrátor ***** válasza:
Hasonló vektrografikus szerkesztő az inkscape vagy a xara xtreme.
2013. febr. 6. 17:51
 2/2 A kérdező kommentje:
Errol a Xara Xtreme rol meg nem hallottam de az InkSkaperol igen es az nem tudja amire nekem kell.Leirtam a kerdesben is h mire kell.De azert koszonom
2013. febr. 7. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!