Nagy baja van? Java?
Figyelt kérdés
Nem telepiti fel a javat lekapartam a gépről teljesen és még ugy sem?Rákattintok a Techcnic Launcher Crackedre és kéri h instaláljam föl,pedig már 1OO1-szer fölinstaláljam.A tesom azert csinalta mert bosszút akart állni rajtam, hát most megmutam h nem sikerült?
A segítságeteket kérem h mutassuk meg h ezen az oldalon okosabb kockák(bocs a kifejezésért) vannak,mint ő.
2013. jún. 18. 14:32
1/2 anonim válasza:
Nézd át a gépedet h nincs e rajta valami elavult java progi ha van töröld le ha nincs akk vagy ha letörölted akk erröl a weblapról töltsd le a leggfrissebet: [link]
2/2 A kérdező kommentje:
De nem jo ugy sem.
2013. jún. 20. 19:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!