Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mondjatok olyan programot,...

Mondjatok olyan programot, ami eltünteti az úgynevezett "Surveyeket" az internetről, és úgy veszi mintha megcsináltam volna egyet?

Figyelt kérdés
Amikor le akarok szedni valamit az internetről,folyton bejönnek ezek a Surveyek,amiket teljesítenem kell ahhoz,hogy utána le tudjam tölteni az adott programot.... Pl: Adjam meg a telefon számomat és azután írjam be a kapott kódot a mezőbe.... tehát NEM a hirdetésekre gondolok,amik a weblapokon vannak,hanem ezekre a surveyekre,amik kérnek számot..... Vagy az is jó lenne,ha megmondanátok,hogy egyáltalán ingyenes-e ez a Survey típus,hogy írjam be a kapott kódot..félek hogy venne le pénzt a telefonomról.. (15 ft van rajta,nem akarom hogy jöjjenek a számlák)

2013. jún. 16. 22:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
És működik?? Ha működne, nem lenne a kérdés, vagy is az ingyenes meg nem működik... Ennyi.
2013. jún. 17. 18:48
 12/12 A kérdező kommentje:
Nem mondtam hogy nem működik.Azt mondtam,hogy nem tudom hogy kell használni..
2013. jún. 17. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!