Mondjatok olyan programot, ami eltünteti az úgynevezett "Surveyeket" az internetről, és úgy veszi mintha megcsináltam volna egyet?
Figyelt kérdés
Amikor le akarok szedni valamit az internetről,folyton bejönnek ezek a Surveyek,amiket teljesítenem kell ahhoz,hogy utána le tudjam tölteni az adott programot.... Pl: Adjam meg a telefon számomat és azután írjam be a kapott kódot a mezőbe.... tehát NEM a hirdetésekre gondolok,amik a weblapokon vannak,hanem ezekre a surveyekre,amik kérnek számot..... Vagy az is jó lenne,ha megmondanátok,hogy egyáltalán ingyenes-e ez a Survey típus,hogy írjam be a kapott kódot..félek hogy venne le pénzt a telefonomról.. (15 ft van rajta,nem akarom hogy jöjjenek a számlák)2013. jún. 16. 22:59
2/12 A kérdező kommentje:
Értem.. és ezek a surveyek mennyi pénzbe kerülnek?
2013. jún. 17. 08:02
3/12 Gulyasarni66 válasza:
XJZ Survey remover. de nem jó az összesre (Nekem is tele van a surveyekkel a f*szom.)
4/12 A kérdező kommentje:
Ez egyáltalán nem tünteti el őket...
2013. jún. 17. 16:52
5/12 anonim válasza:
Egyik sem tünteti el, csak mindig van egy-két okoska, aki szeriont van rá progi, de még senki nem mutatott olyant, ami működne...
6/12 A kérdező kommentje:
De ezek ingyenesek lennének? Csak mert akkor nem lenne baj ha ottvan... símán megcsinálnám ha ingyenesek lennének.. de jön rá egyáltalán valami számla,ha megcsinálom,vagy von le pénzt?
2013. jún. 17. 17:42
7/12 anonim válasza:
"Csupán" egy emeltdíjas SMS-t kell küldeni párezer forintért. :)
8/12 A kérdező kommentje:
Áh tököm kivan ezzel... XJZ Survey remover-t próbáltam,annak a könyvjelzős fajtáját ( az Addon típusa fizetős:S) viszont azt is hiába használom,azt mondja kattintsak a surveyre amit el akarok távolítani majd menjek rá a finishre,de ez sem válik be,mert aztán nem tölti le a fájlt.....
2013. jún. 17. 18:12
9/12 anonim válasza:
Nem tűnik fel, hogy mekkora kamu az egész, mikor a remover is ugyan olyan fizetős survey-el van ellátva, mint ami ellen kitalálták??
10/12 A kérdező kommentje:
Az csak az Addon formálya... a Bookmarks(Könyvjelzős) nem kerül semmibe
2013. jún. 17. 18:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!