Miért akadoznak a játékok, ha a processzor csak 40-50%-on megy?
Figyelt kérdés
Konkrétan a Euro Truck Simulator 2-ről lenne szó(bár más játékkal is így van). Kb. max. 30%-os grafikán tudok csak játszani elfogadható FPS-sel, mert különben nagyon akadozik. A CPU egy AMD Athlon II X220 (2.80 GHz 3.25-ig húzva), a videókártya pedig egy Gigabyte nVidia GeForce GT610. RAM 5 Gb DDR3(vmiért csak 2.5 gigát használ, azt írja). A válaszokat előre is köszi.2013. jún. 13. 15:13
1/7 anonim válasza:
5GB? Jól bedőltél a parasztvakításnak.
2/7 anonim válasza:
Már a kérdésben is ott van a válasz. VGA limited van, magyarán gyenge a videokártyád.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
#1, eredetileg 1+1 giga volt és az egyiket kicseréltem egy négyesre.
#2, addig én is eljutottam, hogy a videókártya a gyengébb láncszem, de akkor miért nem terheli át a processzorra?
2013. jún. 13. 17:08
4/7 anonim válasza:
Jaaah, hogy nem a videókártya 5 GB-os... az más. Azért nem használja az 5 GB-ot, mert nem 64 bites oprendszered van. És azét nem terheli át a CPU-ra a számítást, mert a CPU az nem GPU...
5/7 A kérdező kommentje:
Áhhh, értem. Ez sokat segített. (a v.kártya 2 gigás) Akkor megpróbálok mindent úgy állítani, hogy a CPU-t használja, meg megpróbálok megválni a 2. képernyőtől. Ja, és még egy érdekes dolog: amikor felhúztam a CPU-t, a renderelési százalékot 100 helyett 125-re lehett állítani, pedig már a 75% is határeset. Mindenesetre köszönöm. :)
2013. jún. 13. 17:35
6/7 anonim válasza:
mennyi ramod van és milyen oprendszert használsz?
7/7 A kérdező kommentje:
A RAM 5 Gb, de meg lett beszélve, hogy csak 2.5 Gb a 32-bit-es Win 7 miatt. Ezzel a másodikra is válaszoltam. :)
2013. jún. 15. 19:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!