Áéú123 kérdése:
Intel Core i3 2.4 ghz milyen proci játékokhoz? (pl. black ops 2, battlefield 3, far cry 3
Figyelt kérdés
Ilyen procim van és videókártya vásárlás előtt állok...
nem nagyon vagyok otthon a témában, szóval ha a processzor megefelel akkor mien videókártya kéne?
pl Nvidia Geforce GT 635M jó?
2013. máj. 28. 22:53
1/8 Osynho válasza:
Az egy mobil vga, laptopokba való. :) Mennyit szánnál a kártyára?
2/8 A kérdező kommentje:
nem vagyok ismert a témában de nem sokat...20-30 max
tudnál nekem linkelni?:)
2013. máj. 29. 12:43
4/8 A kérdező kommentje:
valami olcsóbb nincs?:D
és az előbb emlegetett jobb ennél vagy rosszabb?
2013. máj. 29. 14:28
5/8 Osynho válasza:
20-30-at írtál. Az előbb emlegetett gt635m még mindig laptopba való, egyébként jóval gyengébb egy 7770-esnél.
6/8 A kérdező kommentje:
bocsi arról nem esett szó, de laptopomvan:D
ez az ami van és ezt szeretném fejleszteni, hogy vigyen pár játékot Far cry 3, Battlefield 3, Black Ops 2...
egyébként köszönöm a válaszaidat és akkor végül mien kártya lenne ajánlatos?:DD
2013. máj. 29. 15:56
7/8 Osynho válasza:
Mondjuk nem ártott volna ezzel az infóval kezdeni... Laptopban nem tudsz vga-t cserélni, vagy ha mégis, az annyiba kerülne, hogy olcsóbb lecserélni az egész gépet. játékra egyébként is asztali gép való.
8/8 A kérdező kommentje:
:((
a cserét valahogy megoldom már csak a videókártyát kéne beszerezni...nem tudod hol lehet kapni?
(előbb emlegetett gt635m)
2013. máj. 30. 14:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!