Milyen magyarnyelvű levelezőprogramot ajánlatok a Windows7-hez, mely mindazt tudja mit az OutlookExpress6 tud?
Thunderbird jó program én is használtam egy kis ideig. De annak idején amikor én is az alternatíváját kerestem az Outlooknak, akkor az Essential PIM nevű programban találtam meg. Szóval ha javasolhatom, akkor mindenképpen próbáld ki az Essential PIM-et, mert - számomra legalábbis - jobban áttekinthetőbb, mint pl. a Thunderbird. Az essentialpim.com oldalról letölthető, ingyenes. Az hogy az oldal angol nyelvű ne zavarjon meg a program tud magyarul. Van benne kalendárium, kapcsolatokat külön kezeli, a levelezést, lehet benne ütemtervet készíteni, emlékeztetőt, tud jelszavakat tárolni, amikhez egy mesterjelszóval hozzá tudsz jutni stb. És tud a háttérben futni. Nagyon jó kis program. Az e-mail kezelő része pedig nagyon hasonló az Outlook-hoz, szinte nincs is eltérés. Ja és roh@dt kevés memóriát eszik.
Itt egy link:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!