Ti honnan szereztétek meg a windows 7-t az új gépetekbe?
pénzért vagy ingyen?
és honnan? eredetiben?
Csak mert nem szeretnék 25000Ft kiadni érte.
A gépet is loptad, amin futni fog?
Nekem anno adta az egyetem a win 7-et. Újabban linuxot használok.
Lekalózkodtam.
(Lehet megkövezni!)
G.
30 napos "próbaverziót" használom évek óta. Ezt 30 napig ingyen használhatód, ha nem adsz meg kódot akkor letilt, és kéri. cmd paranccsal ezt 3x meg lehet hosszabbítani, azaz 90 napig van egy op rendszer.
90 nap után újratelepítem, vissza a programokat és fájlokat. és újabb 90 napig Hawai.
Nekem céges rendszerem lenne, egy korlátlanul használható termékkulccsal, de előre szólok, nem terjeszthetem...
Amúgy azért mondtam, hogy lenne, mert ennek ellenére linuxot használok, egész pontosan Ubuntut. Nekem nagyon bevált, van rá elég szép programbázis, ha pedig Windows programot akarsz futtatni, ajánlom a PlayOnLinux futtatókörnyezetet, tulajdonképpen egy segédprogram Wine-hoz, de sokkal könnyebben kezelhető. És ami a legjobb az egészben: teljesen ingyenes, így nem fogsz soha 25 ezret költeni rá.
ncore vagy más
Geniuseus szívemből szóltál :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!