Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Videózó program ami nem...

Videózó program ami nem laggoltat?

Figyelt kérdés

Tudom hogy van egy csomó videózással kapcsolatos kérdés, de ilyen még nem..

Mindenhol azt látom hogy: Bandicam, Fraps

De nekem az nagyon lehúzza az FPS számot és nem tudok videózni...

Tudnátok olyan videórögzítő programot mondani ami nem húzza le az FPS-t mikor videózom a játékot?

Tudom hogy van ilyen mert már egyszer leszedtem csak akkor elcsináltam valamit a beállításoknál, törölnöm kelett de nem néztem meg a címét xD

GameCam ból meg nem tudom hogy kell beállítani hogy a hangot vegye.

Tudtok akkor írni ilyen videózó progit ami nem fogja le a gépet mikor a játékot veszem?

#játék #program #videó #nem laggoltat
2013. jún. 7. 11:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Próbáld ki a CamStudio-t.
2013. jún. 7. 11:59
 2/6 anonim ***** válasza:

Az ilyen programok, akkor okoznak ilyen problémákat a gyengébb gépeken, amikor pl. MP4 -be tömörítenek, felvétel közben. ezért akadozik, és ezért nem jó a végtermék sem.

Ajánlom figyelmedbe az Action!-t. Ez amikor AVI.ban rögzít , közel sem fogja úgy a gépet mint a Fraps, vagy a többi.

http://www.youtube.com/watch?v=JAUW5_Dw9c8

A videóból kimaradt, a konvertálási lehetőség ami nagyon hasznos. Továbbá Aero nélkül nem tud rögzíteni képernyőt. Letöltés a videó alatt.

2013. jún. 7. 12:42
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megnézem mind2-t!
2013. jún. 7. 13:36
 4/6 A kérdező kommentje:
Az Action csak win7re telepíthető :S Nekem XP-m van :S
2013. jún. 7. 17:59
 5/6 A kérdező kommentje:
Esetleg tudnátok adni egy régebbi Action letöltőlinket?
2013. jún. 7. 18:05
 6/6 Attika55 válasza:
Nem hiszem hogy van XP-re Action. Én eddig bandicam-el videóztam de észre vettem hogy nagyon laggoltat.
2016. febr. 6. 06:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!