Miért nem jön be egy torrent program se?
Figyelt kérdés
Felrakok 1 torrentes progit de másnapra már nem jön be. Nem történik semmi miután rálépek az ikonjára meg ha torrent fájlt akarok letölteni vele akkor se történik semmi. De minden torrent programot kipróbáltam már másnapra elromlik. Miért???2013. jún. 7. 09:28
1/6 anonim válasza:
Mert vírusok hemzsegnek a gépeden, és tönkre vágják a programjaid.
Telepítsd újra a rendszered, és használ vírus kergetőt!
2/6 anonim válasza:
Próbáld meg újratelepíteni a rendszert, de legalább egy víruskeresővel nézesd át a gépedet! Egyébként ha tudnánk, hogy milyen rendszerről és programokról van szó, könnyebben tudnánk segíteni.
3/6 A kérdező kommentje:
Xp sp 3, és utorrent, bittorrent nem jön be. Viszont ha ujratelepítem a progit bejön csak ha mondjuk nyomok 1 resetet akkor azután már nem. Nyomattam vírus keresést 2-t talált. Misleading.SecutiryHijack meg egy TrojanHorse nevűt.
Az op rendszert meg lusta vagyok újrarakni sok idő minden drivert meg cuccot leszedni újra :s
2013. jún. 7. 12:06
4/6 anonim válasza:
Előbb mint utóbb meg kell tenned, akár mennyire is fáj,
és egyből vírus kergető telepítése, pl. avast vagy avira tökéletes és ingyenes.
Csak időkérdése, hogy mikor ér el, ahhoz a ponthoz, hogy else indul a géped.
5/6 A kérdező kommentje:
Akkor legjobb ha feltöltöm az érettségi tételeket a netre mert nem lenne jó ha eltűnnének :D
2013. jún. 7. 13:32
6/6 anonim válasza:
és reménykedni, hogy nem vírusos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!