Melyik a jobb/gyorsabb op. Rendszer win xp vagy win 7 (32bit-es)?
Az XP fürgébb egy kicsit ugyan azon a vason, viszont már elavult és egy csomó technológiát nem támogat.
Termék támogatás is már kevesebb egy évig lesz hozzá. Épp ezért a 7 -est javaslom.
ez a linuxos tetszikXD
de én találkoztam olyan esettel, hogy a frissen feltelepített xp, frissítésekkel eggyütt lasabb volt az adott vason, mint a hetes, ugyanis az xp nem tudja teljes mértékben kihasználni a több magos processzorokat
A multi-core processzorok előtt is volt élet. Emlékezzünk csak a kettő vagy több processzort fogadó Intel Itanium, Xeon vagy AMD Opteron alaplapokra. Ezeket már a Windows 2000 is támogatta.
Támogatni támogatja az, csak az optimalizáció nem olyan jó mint a modernebb rendszereken.
"Lehet kopkodni a Linuxra :). A tenyek ettol meg nem valtoznak, hogy mi a gyorsabb."
Nem akarok újabb Windows/Linux vitaközpontot nyitni, de régebbi gépemet nem adtam el, hanem élettartam afféle tesztelős/tartalék gépnek (Intel C2D @2.7 Ghz, 2 GB DDR2, 250GB SATA2, HD4850 VGA)
Felraktam rá az Ubuntu -t és az XP SP3 -at is. Sokkal lomhábbnak érzem rajta a Linux -ot, ha XP -n elindítok egy Word -öt vagy egy Böngészőt azonnal megjelenik. A linux is bizony elég szépen eszi a vasat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!