Linux Backtrack 32 bit, vagy 64 bit a jobb? Melyiket válasszam?
Vagy ugyanaz, mint winnél, tehát strapabíróbb. Mondjuk a linux stabilabb szerintem így is-úgy is.
Win 7 64 bit van fent, csak mellé akarok egy backtrack linuxot (tehát kezeli a proci a 64 -est).
Strapabíróbb, relatív. Winnél pl. stabilabb úgy értem, nehezebb gallyra tenni, legalábbis nálam.
Tehát, melyik jobb?
hát nem tudom szerintem előbb tanulmányozd úgy mond tanulgasd stb... mondjuk nekem is fent van de nekem particiót osztotam meg a gépben és úgy van fent virtualgépre nem jó ötlet me szar nem tudod úgy kihasználni
ja meg ha kezdő vagy a backtracket nem ajánlom me shockwawe linux ami nem egyszerű kezelni kezdő linuxosoknak.
Találtam is egy mondást a slackware linuxra: "Give a man Ubuntu, and he'll learn Ubuntu. Give a man SUSE, and he'll learn SUSE. But give a man Slackware, and he'll learn Linux."
Hát sose késő elkezdeni, de lehet egyelőre csak barátkozom vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!