Windows 7 újratelepítés laptopra probléma?
Figyelt kérdés
Van egy samsung laptopomom amihez gyárilag raktak föl egy 64bites win7-et. Azóta már igen megviselt és ráférne egy újratelepítés. Nekem van win7-em (nem eredeti) de sajnos nem akarja telepíteni. Amikor a telepítőbe belemegyek és lépkedek tovább, elfogadom a licenszet stb. és akkor frissíteném (ugye hogy a régi windowst egy windows old mappába meghagyja) akkor ezt írja ki:
"A Windows 7 egyik kiadásáról a Windows 7 másik kiadására való frissítéshez használja a Windows Anytime Upgrade lemezt. Szakítsa meg a telepítést és nyissa meg a Start menüt, és keresse a Windows Anytime Upgrade kifejezést."
Na én ilyen lemezt nem kaptam (vagy ha van is már nem tudom hol van). Hogy tudom megkerülni hogy a nem eredeti windows rá tudjam tenni?
2013. máj. 28. 20:13
1/2 A kérdező kommentje:
Sajnos rosszul írtam. Szóval a telepítésnél nem engedi C meghajtóra telepítenem a Windowst.
2013. máj. 28. 20:17
2/2 anonim válasza:
Bootolni kéne a telepítőlemezről és úgy felrakni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!