Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Skype hiba, ne küldi el az...

Skype hiba, ne küldi el az üzenetet, mi a megoldás?

Figyelt kérdés

Üdv!

Két napja a Skypom nem akarja elküldeni az üzeneteket. Kizárólag csak smiley-kat tudok elküldeni. Ha begépelek egy szöveget és enter nyomok nem küldi el, de még csak nem is tölt. Már 2szer újraraktam a frissített változattal is. Registry tisztítást is végezte. Kitöröltem az újratelepítés előtt az Applicatoin Data-ban lévő fájlokat is amit egy sima uninstaller nem tenne.

Fogalmam sincs mi lehet a baja...

Előre köszönöm, ha valaki tudja mivel oldhatnám meg a problémát és megosztja velem!

2012. dec. 17. 16:13
 1/8 A kérdező kommentje:
2012. dec. 18. 21:11
 2/8 djhell ***** válasza:

Próbáld meg a Skype egy másik verziójával, esetleg egy Portable változatával.

Ha van a gépeden valamilyen netről videót vagy mp3-at letöltő programod akkor távolítsd el a skypeval együtt, indítsd újra a gépet majd telepítsd újra a skypeot.

megpróbálhatod eltávolítani a java-t a gépedről és feltelepíteni a legújabb verziót.

ha ezek még mindig nem oldanák meg, akkor próbáldj meg egy új felhasználót regisztrálni, esetleg másik gépen megpróbálni a bejelentkezést! :) Boldog Új Évet!

2012. dec. 31. 19:19
 3/8 A kérdező kommentje:

Töröltem a converter, videó felvevő, codec és mp3 letöltő programokat. Most már működik az üzenetküldés.

Köszönöm a válaszod, neked is Boldog új évet! Megy a zöld kéz.

2013. jan. 6. 10:51
 4/8 djhell ***** válasza:
Köszönöm szépen, örülök, hogy sikerült megoldani! :) A különböző konverterek törlése miatt nem szenvedsz hátrányt, ugyanis már majdnem mindegyiknek van online változata is! :)
2013. jan. 6. 12:54
 5/8 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Ugyanez a problémám nekem is..

A Free Studio és a Java rajta vannak, de azokra is szükségem lenne... mit tudok tenni?

2013. febr. 26. 20:37
 6/8 A kérdező kommentje:
Nálam a problémát a DVDVideoSoft programjai okozták. Valamit elrontottak a frissítésnél. Ha te is használod a programjaikat, akkor töröld le őket és próbáld meg úgy.
2013. márc. 2. 11:28
 7/8 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Nálam is a DVDVideoSoft FREESTUDIO nevű szoftvere a ludas, de mindkét szoftverre szükségem lenne.

A skype-ra értelemszerűen, a freestudiora pedig munka miatt.

2013. ápr. 17. 23:13
 8/8 A kérdező kommentje:
A mostani új verziók már tökéletesen működnek. Megoldották a gondot.
2013. okt. 6. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!