Mit csináljak? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
[link] Erről az oldalról töltöttem le a wlm programot de nem sikerült még eddig bejelentkezni vele,a 8.5 verzió volt eddig fent a gépemen de az sem engedett be mondván megjelent az újabb verzió,ami most a következő hiba kódot írta ki:810030d.Megnéztem egy oldalt ami leírta hogy mit csináljak ,meg is csináltam de az eredmény ugyan az. [link] Ez annak az oldalnak a címe ami a javítás módját írja le.SP-2 xp van fent újra lett az is telepítve ,meg a messenger is de semmi eredmény csak a hiba kód.Akinek van valami jó ötlete kérem segítsen Köszi!2009. okt. 5. 18:54
1/1 A kérdező kommentje:
HIBAKÓD 8100030d (egy 0-val kevesebbet írtam...
2009. okt. 5. 18:56
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!