Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Melyik prem tank mennyit hoz...

Melyik prem tank mennyit hoz premium accountal a WOT-ban? T26E4 vagy IS6 vagy T34 hozza legjobban?

Figyelt kérdés
T26E4 érdekelne legjobban akinek van kb mennyit szerez egy normális átlag csatában prem accal, vagy anélkül is, de a másik 2 tank is érdekelne akinek vannak tapasztalataik írja le kérem!

2013. máj. 22. 19:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

A T26E4 talán a legrosszabb ezek közül.

Egyik sincs meg, de azért tudok róluk pár dolgot.

IS-6: szintjéhez képest nagyon gyenge az ágyúja, a páncél viszont kárpótol. Igaz papíron nem túl vastag, de üreges és nagyon döntött. Valamint nagyon jó a meccsmékingje.

T34: nagyon jó ágyú, a 10es tankokat is meg lehet lepni vele. A páncél az amcsiknál megszokott sémát követi. Nagyon erős torony, gyenge testpáncél, szóval hulldown pozícióból a legjobb.

Superpershing: Mint mondtam szerintem eme három közül a leggyengébb. 170mm pen ami szemből semmire nem elég 8as szinten. Talán még el is menne, de ez a tank arra is képtelen, hogy ha már MED tank megkerülje az ellenséget és tudja oldalba meg seggbe lövöldözni. DE nem, mert kb olyan "gyors" , mint az IS-6. Szemből viszont a páncélja elég brutális, tapasztalatlanok számára belőhetetlen.

2013. máj. 23. 16:18
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi információkat, már csak az érdekelne mennyi a kereseti lehetőség kb, ezekkel a tankokkal?
2013. máj. 25. 16:59
 3/12 anonim válasza:
Nekem T26E4 van. Nagyon jó tank, ha eleget sebzel vele akkor befigyelhet 70k is. Az átlag az 35-40k. Az igaz hogy med létére keservesen lassú, de elég jó a páncélja de inkább támogató tankként kell használni. 270 átlagsebzés, nyilván med. A tűzgyorsaságot kell kihasználni, gyenge pontokat tudod akkor nem lesz gond. Töltésgyorsítóval és Fokozott szellőzéssel brutális. Mostanában viszont van egykis nerfelés vele, mert a hasát nehogymár átlője a T32... Meg a T34 nemtudom hogy a fenébe lövi át a toronypájcélon kívűl bárhol... de csak dícsérem ezt a tankot
2013. máj. 27. 18:55
 4/12 A kérdező kommentje:
Remek köszi ez elég meggyőző volt úgyis erre a tankra hajlottam, az ár sem utolsó dolog :D
2013. máj. 28. 08:17
 5/12 A kérdező kommentje:
35-40 az összes vagy a haszon? és premium accal vagy anélkül?
2013. máj. 28. 09:53
 6/12 anonim ***** válasza:
a haszon. Legjobb meccs alatt 30.000-40.000 credit is bejöhet. most javitva meg fullozva van elég jó tank. Eladtam de most szerzem vissza.
2013. máj. 29. 14:21
 7/12 A kérdező kommentje:
ez a 35-40k premum accal vagy simával?
2013. máj. 30. 21:16
 8/12 anonim ***** válasza:
simával... Prémiummal: [link]
2013. máj. 31. 07:52
 9/12 anonim válasza:
Duku ez komoly?! hallod azota nerfelték mint állat igen akkor még 2012 be még tényleg jó volt de azóta egy rakás ott lövik átt ahol akarják föl huzák 10 esek hez amit nem lö átt de még a tierjébe se lö átt sok mindent a t34 a baszot nerf ellenére is legalább át viszi a tankokat ezzel meg max aranyal meg robanosal lövöldözhetek amugy a 8 asokat az összeset nerfelték a macmaking változásokal régen jo volt az osztás és én is jokat farmoltam ezek az idök már elmultak
2013. jún. 10. 10:25
 10/12 A kérdező kommentje:
És Löwe vagy IS6 ról mit gondolsz mennyiket hoz?
2013. jún. 12. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!