Tudtok mondani olyan játékokat aminek van jó története és lehetőleg magyar vagy van hozzá magyarosítás?
Panzers Phase One, Two. Warcraft 3
Még magyar szinkron is van hozzá
A Crysis Warhead valóban jó játék, csak viszonylag régi!
Amúgy jól tudod a Crysis-t a Crytek Budapesti székhelye fejleszti, én már voltam is náluk a bocskai úton! :)
Lord Keri (#2)
A Tomb Raider legújabb részének a magyarítása innen letölthető: [link]
Amit én ajánlani tudok:
Alan Wake
Bioshock 1-2
Dead Space 1-2 (a 3. részét még nem próbáltam, de ahhoz is van magyarítás)
Dragon Age: Vérvonalak
Far Cry 2
L.A. Noire
Metro 2033
Resident Evil 5
Risen
Risen 2: Dark Waters
The Witcher
The Witcher 2 - Assassins of Kings
Megj.: Nem magyarosítás, hanem magyarítás.
Csori96:
Nem tudtam, hogy ilyen hamar csináltak hozzá.
Megmondom őszintén én még angolul játszottam végig.
Egyébként mind a magyarosítás és mind a magyarítás nyelvtanilag helyes, sőt még használhattam volna a honosítást is, az is létező szó a magyar nyelvben! :)
Lord Keri
Nyelvtanilag mind a kettő helyes, de ebben az estben a 'magyarítás' szót kell használni! Itt egy remek példa erre:
"A helyes kulcsszó a magyarítás. Magyarosítás akkor lenne, ha megszórnánk piros paprikával, mellé fektetnénk egy szál gyulait, átkötnénk nemzeti színû szalagal és mindeközben elfogyasztanánk egy pohár finom tokajit."
Illetve nem véletlenül ez az oldal neve: Magyarítások Portál. :)
Csori96
Én nem érzem ennyire drasztikusnak a helyzetet, de hiszek neked! :) Lehet, hogy itt is olyan árnyalatnyi a különbség mint az "egyenlőre" és "egyelőre" esetében. :)
Ezt megfigyeltem, hogy sokan keverik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!