Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mit csináljak a skype-pal,...

Mit csináljak a skype-pal, hogy működjön végre?

Figyelt kérdés
Azt írja, hogy "ön már be van jelentkezve ezen a számítógépen. Kérjük, jelentkezzen ki, majd jelentkezzen be újra." De HOL tudok kijelentkezni? Hiába lépek ki, és hiába töröltem le az egész programot, és telepítettem újra. Kérlek, segítsetek!

2013. máj. 22. 14:44
 1/3 anonim válasza:
100%

Üdv, hasonló problémám volt nekem is az utóbbi napokban.

Ámbár rájövék a megoldásra, s ezt most megosztom veled:

Nyomd le vala start+R betűit a te billentyűzetednek, s midőn megjelené futtatásnak ablaka, gépeljék vala a te ujjaid %appdata% szónak betűit, majd eztán nyomj egy entert,

Midőn egy mappa bejövé, keresd meg a sokaságban skype-nak mappáját, s lépj be oda,

Mikorron bent valál, látni fognak szemeid egy mappát, melyt a te skype felhasználóneveddel neveznek, nyisd meg amazt, s végül látván a "main.inscorrupt" nevű fájlt, rákattint a te ujjad törlése minden izzó vágyával, s haragjával, s midőn az a lomtárba vész, a te skype fiókod ismét fogad majd.

Fogadd hát meg intelmemet: mikorron e dolgokat teszed sebzett szíved erejével, legyen a skype folyamata leállítva a maga teljében, a windows intéző által.

S most elbocsátlak utadra, fiam. Menj, s kísérje szerencse lépteidet! :P

Minden jót :)

2013. máj. 28. 14:07
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nagy jó Uram /netán Hölgyem?/, hogy segített bajba jutott embertársán! Gáláns lovagiasságának köszönhetően -újra működik a skypeom. :)
2013. máj. 28. 18:52
 3/3 anonim válasza:
100%

Elmém tüze, mindig lámpásként vezeti az eltévedt borjakat. :D

Nincs mit :)

2013. máj. 28. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!