Linuxosokat kérdezem? Mit kell tennem a BlackPanteren, hogy usb-s Eye312Genius webkamera működjön? Skype-hoz szeretném beállítani.
Már egy évet áldoztam a Panthernak. Sokat kűzdöttem mire ezt a vadmacskát megszelidítettem. A kűzdelem oka nem a Panter hibálya, inkább az én szőkeségem.
A linuxok álltalában egy irányba vannak fejlesztve, nem háziasszony gépére valók. Sikerült a feketemacskát működésre bírnom, én már bátran ajánlom minden háziasszonynak. Mert nem kell hozzá semmien programmozói végzettség. 45évesen kerültem olyan környezetbe, mikor megengedhetem magamnak a számítógépet és az internetet. Tehát fogalmam sincs a programozás alapjairól sem.
Főleg a nyelvezettel vannak problémáim, amit a fórumokon olvasgatok az nekem káromkodásnak tűnik.
INC-n megismerkedtem V3ktor-ral is. Legutolsó űzenetében "kiszált a tenyésztésből" tehát már nem elérhető!
Azért köszönöm a válaszokat, hálás vagyok értük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!