Tom hogy xar gép a nyáron veszek vidikarit és hdd-t esetleg ramot de az a kérdésem hogy elfutna annyira mint az xp vagy legalább annyira hogy müködön rajta metin2,cabal ?
2013. máj. 19. 18:51
1/9 anonim válasza:
Lehet elszenvedne vele, de igazából nem akkora Was ist das a Windows 8 hogy megérje feltenni.
Sokkal többet ér egy frissen telepített, jól beállított XP.
2013. máj. 19. 18:53
2/9 anonim válasza:
Pontosan ahogy írták. Jobb az xp. Erre a gépre pedig mindenképp!
2013. máj. 19. 19:05
3/9 A kérdező kommentje:
Tudom de nekem már valami korszerübb rendszer kellene az xp már nagyon régi sok új program nem fut el rajta :S
2013. máj. 19. 19:26
4/9 anonim válasza:
Igazából, hasonló gépre dobtam egyszer XP-t. Böngészőnek Opera volt, Avira Free vírusírtó, és még egy Comodo tűzfalat is kapott. Facebookra, netezésre, Skypera teljesen jó gép volt.
Fontosabb programok elfutnak XP-n is, ami meg nem, az Win8 mellett se lesz igazán használható.
2013. máj. 19. 19:37
5/9 A kérdező kommentje:
Nekem az a fontos hogy Cabal online és metin2 fusson rajta és én eset smart securityt használok, google chreomeot amugy egy windows8 transformation packet ha felrakok akkor lesz vmi komolyabb baja a gépmnek? pl ezt: [link]
2013. máj. 19. 19:42
6/9 anonim válasza:
Sosem láttam értelmét az ilyen packeknek, sok hasznuk nincs, és jó esetben még lassítják is a géped, én maradnék a tiszta xp-nél.
Mondjuk erre a gépre alapból nem költenék már, inkább szereznék használtan egy másikat, ami 2 magos rendszerre épül, 2GB ram, és valami videókártya társaságában.
2013. máj. 19. 19:47
7/9 anonim válasza:
1 GB-s géppel szerintem már a Windows 8 telepítője sem áll szóba.
2013. máj. 19. 21:31
8/9 anonim válasza:
Én megértelek kérdezö. igen az xp már régi sokminden nemfut rajt haladni szeretnél a kóral. Ha ragaszkodsz a win 8 hoz egy próbát tehetsz megprobálod telepiteni aztán vagy felmegy vagy nem de ez az alaplaptol is füg. Ha nem megy fel akkor sajnos vagy maradsz az xp nél vagy ha van rá pénzed egy Amd s gépet tudsz venni olcson. igen a 8 as a legjobb rendszer az xp t utálom meg a 7 et is. jóválasztás a 8 as sok sikert.
2013. aug. 18. 01:09
9/9 anonim válasza:
1 es nemkéne leszolni a win 8 at mindenki azt használ amit szeretne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!