Hogyan lehet egy iso file-t átkonvertálni xbe file-ra?
Letöltöttem egy játékot, elméletileg xbox emolatorra, de a letöltött filenak iso kiterjesztése van.
Utánanéztem, és elméletileg ezt a file-t át lehet konvertálni xbe-re, csak sajnos nem találtam egy épkézláb megoldást a problémára.
Hogyan lehet ezt megtenni?
Töltsd le ezt a progit ingyenes egy rakat formátumra át lehet konvertálni dolgokat (az oldalon nem írja de Xbox és PS-re is konvertál) nagyon jó program és a videó letöltőjét is ajánlom.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Legelőször csak kibontottam, és akkor lett három mappám, és egy .XEX file-om, amik együtt nem is voltak akkorák mint az eredeti .iso
Aztán másféleképpen is kibontottam, akkor meg valami sok számjegyből álló mappákat kaptam, azokon belül pedig kb. 45 kisebb file-t amikkel nem tudtam mit kezdeni
Üdv az xboxklub által ajánlót c-xbox tolst használd az nem kibontja hanem szét szedi majd ismét kreál is belőle isot ha szeretnéd én ezt szoktam használni hogy ha régiót akarok módosítani.
inen letöltheted:
nem magyar de ha nem megy írj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!