Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mivel lehet átkonvertálni a ....

Mivel lehet átkonvertálni a . Max és . Chr file-t?

Figyelt kérdés

3DS Max-al modellezek és .chr vagy .max formátumban tudja csak elmenteni a file-okat, ezeket nem lehetne valahogy át konvertálni? Sajnos máshogy nem tudom feltenni a youtube-ra, ezeket a file formátumokat nem támogatja. :(

A válaszokat előre is köszönöm!

2012. márc. 11. 15:57
 1/6 anonim ***** válasza:

Válogass a Google tárházából:

[link]

[link]

2012. márc. 11. 16:56
 2/6 anonim ***** válasza:
Először is, legalább 15féle formátumba lehet importálni. De, ettől függetlenül, egyiket se lehet feltölteni a youtube-ra, mivel az egy videómegosztó portál.
2012. márc. 12. 19:17
 3/6 anonim ***** válasza:

A max-ot lehet Youtube által támogatottakra konvertálni:

[link]

2012. márc. 12. 19:27
 4/6 anonim ***** válasza:
A Google találatok között egyik se kínál megoldást a problémára. Egy 3dsmax scene file (.max), tartalmazza a 3d-s modellt, a shardereket, textúrákat, világítási effekteket, animációs beállításokat, meg még x+1 dolgot. Szóval azt megnézem ha átkonvertálod avi-ba vagy akár milyen más videoformátumba. De ha nem hiszel nekem, szívesen küldök egy .max file-ot és lehet próbálkozni.
2012. márc. 12. 21:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Max filével még nem dolgoztam, de küldjél, szeretem a kihivásokat.
2012. márc. 13. 07:04
 6/6 anonim ***** válasza:

[link]

Az "xyz"-t írd át rapidshare-ra, mert úgy nem engedte belinkelni, egyébként működnie kell, sok sikert!

2012. márc. 13. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!