AMR fájlt hogyan, mivel lehet átkonvertálni mp3-ba?
A nokia telefonomra muszáj volt felvennem hangfelvételként amit a tanár magyarázott,mert nem tudtam volna leírni...gondolom ismerős ez mindenkinek... :/
naszóval, és átküldtem a gépre bluetooth-on a telómról...aztán ilyen AMR fájl lett,és ezt se a format factoy,se az any video converter nem tudja megcsinálni mp3-ba,h le tudjam játszani,mondjuk a winamp-al...aki ért hozzá,kérem segítsen,mert abból a hangfelvételből kellene tanuljak...előre is köszönöm: 19/L
köszi,de ezt nem értem...le lehet tölteni erről az oldalról ezt a programot?mert nem tudom,h hogyan kell,mert nem engedi.
segítsetek még,már egy csomó ilyen konvertálót letöltöttem,de egyik se jó hozzá :/
Nekem letölti.
Egy másik oldal jön be, majd automatikusan felugrik a letöltési ablak.
Ha nem ezt tenné, ott van egy Click here to start your download manually.
Mármint a nagy kék Download now feliratra kattintás után jön be a másik oldal. Ez:
Esetleg ezt próbáld ki:
Nevével ellentétben oda-vissza konvertál.
A letölthető próbaverzió csak az első 20 másodpercet csinálja meg, de ha az jó lesz, akkor érdemes levadászni valahol a full-os verziót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!