Ha egy laptopra alapból a Linux van feltöltve mint operációs rendszer arra még letölthető/rátölthető a windows 7?
Telepítve,
és igen telepíthető rá a Win 7.
Attól függ milyen linux van rajta, ha rátoltak neki egy debiant- aligha fog vele boldogulni.
Az ubuntut helyből törölném, ami szóba jöhetne Linux Mint.
Kezdőnek nem rossz az Ubuntu, de félő, hogy valami Limpus van rajta inkább.
Fordítva szokott menni, a Windows mellé telepíthető linux, mielőtt végképp búcsút intesz Bill Gatesnek... A Win nem szíveli a vetélytársakat, hétköznapi ismeretekkel biztosan nem tudod úgy feltenni, hogy ne rontsa el a linuxodat.
Szerintem ő cserélni akarja. Természetesen lehet, amint berakod a win 7 dvd-t, az felrakja magát. De akkor már inkább win 8.
3. Kihagytad, hogy ha bármi komolyabb szoftvert akarna használni a böngészőn kívül, akkor is felejtse el.
Egyébként sokan sztárolják a mintet, mi olyan jó benne? Még sosem próbáltam.
@ adfgrzhn:
Mégis, mit tartasz komolyabb szoftvernek? Amiért sokat fizetsz? Akkor hogy férnek bele a böngészők? Ha meg a használhatóságot is nézed, mi a baj a linux-programokkal? Nem lehet, hogy csak az előítéleteidet öntöd olvasható formába?
"Mégis, mit tartasz komolyabb szoftvernek? Amiért sokat fizetsz? Akkor hogy férnek bele a böngészők? Ha meg a használhatóságot is nézed, mi a baj a linux-programokkal? Nem lehet, hogy csak az előítéleteidet öntöd olvasható formába?"
Persze, a professzionális programokat értem. Adobe, autodesk, ashampoo, stb. Tehát, ha valami "komolyabbra" akarod használni. Most mi van a böngészővel, vagy mi van?
"ha bármi komolyabb szoftvert akarna használni a böngészőn kívül"
Te mondád...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!