Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Desperate Hauswiwes programom...

Desperate Hauswiwes programom mindig megall a 6. fejezet közepen, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Mar többször ujratelepitettem, söt megegyszer megvettem a programot es azt telepitettem fel, megis mindig ugyanannal a resznel (a Pokerest elött)lefagy! Miert es mit lehet tenni? Amijkor deinstallaltam a mentesek nem tüntek el!! Utolag kellett letörölni! Es igy is mindig ugyanaz a helyzet! Tanacsok?

2013. máj. 15. 13:05
 1/2 anonim válasza:

meggugliztam neked,rengeteg embernek van hasonló problémája

Jobb klikkelj a játékon, állítsd át a kompatibilitást Win xp service pack 3 ra,majd jobb klikk és futtasd adminisztrátor ként,elvekbben ez a probléma.

Forrás: Gamefaqs.com

"")...) Okay, right click on the game and change the compatibility mode to windows xp (service pack 3) then right click the game and hit "run as administrator" then when playing the game, when it gets to be about 6:45-6:50 seduce someone (ANYONE!) Then after the... seduction, it will be abnout 7:20... It will then automatically put you into the poker game! ""

2013. aug. 29. 22:13
 2/2 A kérdező kommentje:

SIKERULT!!! Vegig tudtam jatszani, annyi volt a lenyeg, minmt ahogy ittad, hogy ki kellett kezdeni valakivel 10 percel a pokerest elott. (Windowson nem a llitotam semmit, nm xpm, hanem 7.em van)

KOSZI!!

2014. febr. 28. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!