Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan kell DVD-t írni úgy...

Hogyan kell DVD-t írni úgy hogy több avi filmet szeretnék ráírni és hogy dvd lejátszó is vigye? Mindegyik film nagyobb mint 1 GB, kb négyet szeretnék ráírni. Nero 7.8.5. 0 programom van.

Figyelt kérdés
Köszi előre is annak aki segíteni tud, én nem nagyon értek hozzá...!

2013. márc. 29. 14:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Adatlemezként kell megírni.

Betallózod a megirandó fájlokat és egy menetben megírod.

Ha először csinálod, akkor újraírhatóra próbáld ki.

Ha kész, akkor már csak a DVD lejátszón múlik, hogy elboldogul-e az AVI-kkal.

2013. márc. 29. 14:25
 2/13 A kérdező kommentje:
A végén azt írta, hogy hiba, mert az egymenetes cd végét nemtudta lezárni...:/ most ez mit jelent?
2013. márc. 29. 16:06
 3/13 anonim ***** válasza:

Attól hogy hibásnak jelezte, még lehet hogy lejátszható. Próbáld ki.

Arra általában figyelj, hogy ne írd túl a lemezt.

Ha jól emlékszem, a Nero szépen számolja, hogy mennyi adatot készítettél már össze írásra. (Én már rég nem használok Nerót, mert nagy böszme program lett)

2013. márc. 29. 18:27
 4/13 A kérdező kommentje:
Megnéztem és üres a cd....a gép is és a dvd lejátszó is azt jelzi hogy nincs rajta semmi, pedig másfél órán keresztól írta, és a végén írta ki ezt a hibát... figyeltem arra hogy ne lépjen túl még hely is maradt, szóval nem értem...lehet keresek inkább én is egy másik programot.
2013. márc. 29. 19:27
 5/13 anonim ***** válasza:

Egy DVD kiírása 4x-es sebességgel kb 15-20 perc.

Az egy dolog, hogy valószínűleg csak egy írás szimulációt futattál le, ez akkor is extrém hosszú idő.

Akkor szokott előfordulni, ha a DVD író PIO módban működik DMA helyett, vagyis nem kap közvetlen memória hozzáférést.

2013. márc. 29. 20:14
 6/13 anonim ***** válasza:

Ha váltani akarsz, akkor az Ashampoo Burning Studio Free a legegyszerűbben használható.

Esetleg a Burnaware 6.1 Free.

Mindkettő ingyenes.

2013. márc. 29. 20:25
 7/13 A kérdező kommentje:
Letöltöttem az ashampoo burning studiot, de nem tudom hogy kell vele avi fájlokat írni...azt írja hogy a formátum nem megfelelő. most akkor mivan? :/
2013. ápr. 7. 15:52
 8/13 anonim ***** válasza:

A "fájlok és mappák írása" opciót kell választanod.

Az a legelső.

Ha kiválasztottad, onnan a szokásos módon. Betallózod a fájlokat és írsz.

2013. ápr. 7. 20:23
 9/13 anonim ***** válasza:

1 perc 38 másodperctől megnézheted videón.

http://www.youtube.com/watch?v=UyGU5M22-4o

2013. ápr. 7. 20:29
 10/13 A kérdező kommentje:
Megírtam a DVD-t, három ugyanolyan avi filmet raktam rá. A DVD-n viszont csak kettő indul el, a középsőnél kiírja a címet a lejátszó, meg hogy két órás, aztán átugrik a harmadik filmre. :// Ez miért van? Azt az egyet mért nem játssza le? Ugyanolyan mint a másik kettő. Egyébként nagyon köszi az eddigi segítséget!!
2013. ápr. 9. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!