Hogy kell Win7-en Lemeztöredezettségmentesítést csinálni?
Figyelt kérdés
Lassú mostanában a Laptop-om,hosszabb ideig tölt be,nagoyn lelassult a Google Chrome(a Mozilla már rég lassú,Explorerről nem is beszélek...) stb.
Egyébként ASUS K55V i7-es laptop.
2013. máj. 13. 20:47
1/4 anonim válasza:
Ez jó program. Valamint ajánlom a Ccleaner-t (nem törment de futtasd)
2/4 anonim válasza:
Jobb gomb a partícióra, tulajdonságok, eszközök, töredezettségmentesítő. Szerintem felejtsd el ezeket a külön programokat. Semmibe sem jobban mint ami alapból van a win7-en.
3/4 anonim válasza:
a ccleaner jó progi én is ajánlom (nem töredezettségmentesítő hanem a rendszert tisztítja ki a felesleges dolgoktól mint pl ideiglenes, rég nem használt fájlok stb.) de töredezettségmentesítőnek sztem is abszolút jó a win7 bépített progija :)
4/4 anonim válasza:
Ott nem a töredezettség a gond, hanem a sok szemét a gépen, a sok bővítmény és automatikusan induló progi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!