Hogyan kell Macro-t csinálni? Mármint olyan macro-nak az elkészítésére gondolok, amilyen pl: BF3 Recol-t vissza húzza. Muszáj hozzá olyan "X7"-es egér?
Figyelt kérdés
ui: nekem bf3-hoz kellene2013. máj. 10. 18:52
1/3 anonim válasza:
Igen, kell egy programozható x7-es egér. Sok letölthető macro van a bf 3-4-hez is, nem éremes vacakolni vele. Az x7-es egérhez adnak macro szerkesztő progit is, amivel tanulmányozhatod a macro progikat és azok alapján írhatsz is. Én például a no recoil macro-kat írtam át úgy, hogy sokkal jobbak lettek a fegyverek. Szinte egy pontba lőnek akár egy kilométerről is. Elég időigényes munka, de megéri. A Dice szerint is macro-t használ a játékosok 85 százaléka, úgyhogy ez nem minősül csalásnak. Nélküle nagy hátrányban van az ember a macro-sokkal szemben. Nem csalás, a PB sem szól érte, kiegyensúlyozottabb lesz a játék.
2/3 A kérdező kommentje:
Hát haver azóta már 2 X7-est is vettem, és szétmacroztam az agyam. :) De azért köszi. Ha nem túl nagy kérés, akkor el tudnád küldeni az M16A3-hoz a no recoil macrot? Majd ha játszok (4 hónapja nem voltam fenn :D), akkor kipróbáljam. Köszi előre is, de ha nem küldöd el az se probléma, mert megértem,hogy sok meló volt vele, meg amúgy se szeretem már annyira a bf3-mat.
2014. szept. 22. 20:54
3/3 Ridzi válasza:
sziasztok nekem tudnátok segíteni ebbe a témába???addig értem h van egy csomó macro fájl bf3-hoz le is töltöttem egy csomót beleraktam a mappába ahová az x7-es telepítve van,megnyitom az egér programját betalozom h (select macro fájl)kiadja őket rányomok oké beteszi utánna beinstalálja 100%..enyi...de elindítom a játékot ugyan ugy nem történik semmi norecoil macronál ugyan úgy ráz a fegyver.....bármelyiket beteszem semmi változás...valamit nem jól csinálok vagy bnem értem..vagy külön még meg kell szerkeszteni??légyszi segítsetek...köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!