Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Van olyan program amivel egy...

Van olyan program amivel egy zenéből ki lehet vágni a szöveget? (többi lent)

Figyelt kérdés
Szeretnék egy zenéből szöveget "kivágni" ,csak az alapjára lenne szükségem ,viszont béna vagyok az ilyenekhez és semmi ilyen programot nem ismerek ,ha valaki tud ilyet kérem írja le és olyan írjon aki már használt is ilyet,nagyon hálás lennék érte! Köszönöm előre is!

2013. máj. 12. 23:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ezer+1 ilyen kérdés volt már, feltevés előtt ki is dobta a hasonlókat. Ez olyan, mintha egy kád vízből akarnád kihalászni a habfürdőt.
2013. máj. 13. 17:09
 12/14 A kérdező kommentje:
Nekem nem írt ko semmit,viszont ne hatagúdj ha esetleg megbántottalak !
2013. máj. 13. 18:32
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem azért írtam azt amit, mert nem értesz valamihez. Ez így normális. én sem állítom hogy mindenhez értek. SŐT !! Azért nem "bántanék" senkit, mert nem tud valamit, kiváltképp ezen az oldalon.

De amikor kérdezel valamit, majd utána nem sokkal azt írod , hogy nem vagy kíváncsi a válaszra, na az felnyomja az agyamat. Na erre írtam !

De ha ezzel megbántottalak, akkor SORRY !!!

2013. máj. 13. 18:33
 14/14 A kérdező kommentje:

Nem bántottál meg, csak szerintem ez sem jogost fel arra,hogy lebutázz másokat, én nem akartam bunkó lenni,csak mivel már hallottam ,h egyébként van ilyen program ,csak a nevét nem tudom meg azért gondolom sok olyan emberke megfordul itt aki ért ehhez ,így én alapjáraton onnan indultam,h van ilyen ,mert már hallottam róla.

Kedves első tőled meg elnézést kérek ha rosszul esett,nem annak szántam!:)

2013. máj. 13. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!