Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Van olyan program amivel egy...

Van olyan program amivel egy zenéből ki lehet vágni a szöveget? (többi lent)

Figyelt kérdés
Szeretnék egy zenéből szöveget "kivágni" ,csak az alapjára lenne szükségem ,viszont béna vagyok az ilyenekhez és semmi ilyen programot nem ismerek ,ha valaki tud ilyet kérem írja le és olyan írjon aki már használt is ilyet,nagyon hálás lennék érte! Köszönöm előre is!

2013. máj. 12. 23:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nincs.
2013. máj. 12. 23:05
 2/14 A kérdező kommentje:
Biztos van ilyen amikkel a bizonyos hangokat lejjebb lehet venni,csak én nem ismerek ilyet, az ilyen válaszokra meg nem vagyok kíváncsi köszönöm :)
2013. máj. 12. 23:11
 3/14 anonim ***** válasza:

van, de drága nagyon. Adobe, illetve sony termékek.

Én hardveres sávszűrőket és sáváteresztőket kötök általában a vonalba, így tudom kiszedni a javát.

2013. máj. 12. 23:31
 4/14 anonim ***** válasza:
Lehet vele próbálkozgatni, de komoly eredményt nem igazán lehet elérni.
2013. máj. 13. 00:13
 5/14 anonim ***** válasza:
Bármilyen program, amiben van equalizer megcsinálja, persze az eredmény olyan is lesz. Tökéletes megoldás nincs, ha tetszik a válasz, ha nem.
2013. máj. 13. 08:16
 6/14 anonim ***** válasza:

De buta vagy te édes gyermekem. Felteszel egy kérdést, amire kapsz egy nagyon is valós választ.

Majd kiírod, hogy nem vagy kíváncsi a válaszra. Akkor miért kérdezel , Hmm ?

Gratulálok neked. Okos vagy.

De, hogy én is válaszoljak: Nincs ilyen program.

2013. máj. 13. 08:54
 7/14 tabaki ***** válasza:
Az ilyen kérdésekre nem vagyok kíváncsi, köszönöm :)
2013. máj. 13. 10:12
 8/14 anonim ***** válasza:
Keress "backing track"-re inkább. :)
2013. máj. 13. 11:04
 9/14 anonim ***** válasza:

A zenére ne úgy gondolj mint sávokra ahol van ének, meg dob meg gitár meg anyámkínja hanem tegyél magad elé egy lapot rajzolj rá egy hullámvonalat, majd próbáld meg a hullámvonal alapján kitalálni, hogy hogyan moduláld, hogy csak az énekhang maradjon meg belőle. Megsúgom: sehogy nem fog menni, mert konkrétan egy hangmagasságot ábrázol egy aktuális pozicióban.

Azt a magasságot kiadhatja 3 gitár, az ének, a basszus és a dob együtt stb. Picit olyan ez, hogy a 10-es számot megkaphatod úgy h 5+5 de 4+6 -is 10 és ha csak annyit tudsz h 10 akkor abból nem igazán tudod visszakövetni h de mi volt a kiindulási két állapot.

[link]

Ebből a hullámmintából nem tudod elkülönítani az énekhangot.

Amivel lehet játszani, hogy az ember által nem kiadható hangmagasságú (túl alacsony - túl magas) hangokat leveszed a sávról de az eredmény így is messze lesz a tökéletestől.

2013. máj. 13. 13:13
 10/14 A kérdező kommentje:

Nos erre gondoltam,amit az utolsó írt!

Nem tudom,hogy jössz ahhoz,h lebutázz engem..hallttam már arról,hogy van olyan program amiben. A hangokat lejjebb lehet venni ,le lehet halkítani..ezért volt számomra "negatív" a válasza az első válaszolónak,sajnálom,de ez attól még nem adott okot arra,h lebutázz..biztos neked is vannak úgymond gyengèid..amikhez nem értessz nekem ez az egyik és lehet nem értek hozzá,de ez nem feltétlenül jelenti azt,h buta vagyok...

2013. máj. 13. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!