A minecraft opengl hibát ír, mit tegyek? (a többi lent)
Figyelt kérdés
mikor elindítom a minecraft-ot, kiírja hogy bad video cards driver, és alatta hogy opengl error. win xp 32 bit. op. rendsz., és tudom hogy régi, de matrox millenium G450 DualHead videokártyám van. Előre is kösz a válaszokat, és nem kérek olyan hozzászólást amibe fikázzátok a kártyát vagya a pc-t! Kösz!2013. máj. 8. 13:47
1/4 anonim válasza:
Nem fikázom a kártyát mert annó elég nagy hírverést kapott, és ugye a dual head kompatibilitás sem utolsó!
Ettől függetlenül, a kártyát(és annak driverét) nem támogatja a minecraft és az őt futtató környezet! + ha valamilyen módon menne is akkor sem lehetne játszhatóan futtatni a játékot.
2/4 anonim válasza:
+ még egy dolog ez a kártya 2000-ben került piacra és akkor sem volt nagyágyú
3/4 A kérdező kommentje:
Értem! Köszi! Kár érte...:( na mind1! Majd ha fussa rá veszek egy újat!
2013. máj. 9. 16:50
4/4 anonim válasza:
akinek pl 65 mb os vidi kártyája van még talán azzal is menni fog nekem annyi van de nagyon laggol
AKINEK MEG A MINECRAFT NEM MEGY TÁVOLITSA EL A VIDIKÁRTYA SZOFTVERÉT
ÉS NÉZZEN UTÁNA A DRIVERSCANNER PROGINAK MAX A 2013 AS A LEGJOBB
ÉS KERESSEN HOZZÁ EGY LISENC KULCSOT IS BEAKTIVÁLJA ÁS A EGÉSZ
SZOFTVERT FRISSITSE BE VIDIKÁRTYÁTOL ALAPLAP TÓL KEZDVE MINDENT !!! EZ SEGIT HELYRE RAKNI
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!