Letöltöttema .! Ez jött be: Minecraft nem tudott elindulni, mert nem talált gyorsított OpenGL módban. Ez általában rögzíteni aktualizálásával videokártya-illesztőprogramok. Kérdés: mit kéne most csinálnom, vagy melyik OpenGL programot töltsem le?
Az openGL a videokártyád tulajdonsága. Akkor működik rendesen ha fel van telepítve / frissítve a videokártyád Drivere.
Frissítsd le a videokártya drivert.Lehet a játék nem kompatibilis a kártyáddal.
Ezt hogy tudom megnyitni, mert letöltöttem ezt a programot, ami neked van meg...
De mit kell vele csinálni??
Első sorban a kártyád tulajdonsága az opengl. vagy tudja, vagy nem attol függ milyen verzió. A kártyádhoz megfelelő legfrissebb driver-t kell letöltened. Mi a típusa a videokártyádnak? lehet csak a driver elavult és azóta jött ki frissebb ami rábírja a kártyát, bár ezt nem hiszem.
Ezzel Ati catalyst controll centerrel (ATICCCC) tudod finomhangolni a kártyád beállításait.Ha bemész a 3D -be ott állíthatod a megjelenés viselkedését normál beállításoknál a minőség irányába javítod a megjelenést viszont lassítja a kirajzolást, így nem árt ha az alkalmazás dönti el-re van állítva a csúszka.
ugyanitt az API specifikus beállítások befolyásolják, leginkább a megjelenítéseket. Saját tapasztalat,hogy játékfüggő!
Itt van amit állíthatsz a tripla buffer és a 24 bit színmélység támogatása, ezeket pipáld be.
Ha így sem jó és a videokártyádhoz a legfrissebb driver van fent akkor nem elég a kártyád a játékhoz!
még egy tanács a VSYNC (várakozás a függőleges frissítésre)-et kapcsold ki a 3D normál beállításokban, sok játéknál megjelenítési hibát okoz!
Másik amit még érdemes megcsinálni, menj avpurecover -re állíts mindent BE -re majd összes újravizsgálása. indítsd újra a gépet és beállítja hogy mit tud és mit nem(be/ki).
Figyelj, nem értem...
Hogy menyek bele és ha benne vagyok mit csináljak?
Képekkel illusztráltam azt kell tenni.
Amúgy meg az ATI tálcaikon jobbklikk Ati Catalíst Controll center
Vagy jobbklikk az asztalon Ati Catalíst Controll center
Vagy jobbklikk az asztalon tulajdonságok /beállítások / speciális Ati Catalíst Controll center
Vagy startmenü minden program Ati Catalíst Controll center
Majd itt pipálj be mindent (api specifikus-speciális), egyedül itt van opengl -re való engedélyezési forma.
Ha jót akarsz akkor itt (SmartGuard) kapcsolj be mindent majd újratesztel és gép újraindít.
Szerintem nekem nincs rendesen telepítve mert egyik helyen se tudtam megnyitni!
De próbálkozok!
Ha tudsz adni linket hogy honnan töltsem le akkor megköszönném!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!