Miért jobb a win7 mint a 8?
az hogy a win8 egy szar tablet oprendszer
(és igen, hater vagyok)
Így van, ez az oprendszer kapargatós telefonokra és tabletekre való, egérrel baromi sz*r kezelni a metrót, valamint átláthatatlan, és nem látod mi történik a háttérben, egyszerűen idegesítő. Mikor az áruházon keresztül akartam felrakni a Skype -ot egy fél óráig kínlódott, majd kiírta hogy az internet elfáradt, előfordul néha. Hát ezen leállt az agyam. Persze megnéztem az Internet gyönyörű szépen ment.
Ezen kívül egy csomó játékkal szívtam az AMD Catalys feszt összeomlott, de ezeket még toleráltam volna ha valami piskóta gépem lenne.
Nem feltétlenül jobb vagy rosszabb egyik sem, de a 8-as még nem "forrta ki magát". A próbaverziót én is sürgősen eltávolítottam belőle, mert rengeteg dolog (még?) nem akart működni vele. És igen, mint az előttem szóló mondta, mintha nem normál asztali gépekre találták volna ki. Ráadásul azok a dolgok, amik eddig megszokottak voltak (Win XP, Vista, 7-es-nél), vagy másképp, vagy sehogy, illetve csak hosszas keresgélés után érhetők el.
Mintha nem közvetlen folytatása lenne az eddigi Windowsoknak. Lassanként majd talán kialakul.
Mysticista, neked szerencséd volt vele, hogy rendesen működnek a programjaid.
Nekem nem annyira, bár -mint írtam- csak egy próbaverziót töltöttem le (azt sem volt semmi... a sok regisztrálás, miegymás), éppen azért, hogy teszteljem. Sajnos a jól bevált (megvásárolt :) videoszerkesztő programomat feltelepíteni sem engedte. Tudom, újabb verziót kellene... De nekem eddig ez is bevált, és ha már megvettem, nem akarok újat venni. Sajnos céges gép(ek)nél, amelyek pályázatból újak, ugyanez volt a helyzet: az Office2002 bizony nem ment fel a Win8-ra. Pedig erre az Office-re van többgépes liszensz, viszont az újabb megvásárlására remény sincs. (Hja kérem, most már takarékoskodunk piszkosul...). Közben a kollégák kínlódnak az OpenOffice legújabb, Win8-ra való verziójával. Nem nagyon bírják megszokni az MS Office után.
Photoshopot és Corelt -bevallom őszintén- nem volt türelmem kipróbálni, elfogadja-e. (azok is több éves verziók, akkor még volt rá pénz). Az a cégnél csak az én gépemen van (Win XP-vel), amíg az ki nem szédül alóla, addig lesz használva. Hogy aztán utána?
A drájverekkel tényleg semmi baj, egyetlen régebbi nyomtató kivételével mindent szépen felismert, telepített.
Szóval nem rossz, nem rossz, csak a körülmények jöjjenek megfelelően össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!